Choose color scheme

skrivemaskin-blogg

Heldigvis er en blogg digital, og du slipper å bruke skrivemaskin :)

Det finnes utallige bloggere der ute men det er ikke alle som er like kjente eller like mye lest. Dersom du ønsker å starte din egen blogg kan det være lurt å hente inspirasjon fra noen av de som er mest populære. Man kan se hvordan de har valgt å designe bloggen, hvordan de legger opp sine innlegg og hva de skriver om. Du kan selvfølgelig ikke kopiere dem, men det kan være fint for en nybegynner å se hva som fungerer best for å få flere lesere hvis dette er målet.

Våre favoritter i 2017

En av de mest kjente bloggene er Anna Rasmussen sin som heter Mamma til Michelle. Hun skriver om sitt liv som mamma og generelt om hennes hverdag. Anna Rasmussen ble mor i ung alder og skildrer hvordan hun har opplevd dette. Dersom du ønsker å starte en blogg om hvordan det er å være mamma så kan du gå inn på hennes blogg for å hente litt inspirasjon.

En annen kjent blogger er Sophie Elise. Det er nok mange som kjenner til henne fra media samt Tv2 sin serie som heter bloggerne. Hun har blogget lenge og skriver innlegg om mye forskjellig, men fokus på sitt eget liv og sine egne opplevelser. Man kan vel mer eller mindre kalle det en livstilblogg på lik linje som mange andre har. Denne bloggen kan gi deg inspirasjon om design og hvordan du kan benytte gode bilder til dine innlegg.

Caroline Berg Eriksen er også en meget kjent og omtalt blogger i Norge. Mange kjenner henne kanskje best som Fotballfrue. Hun har jobbet hardt med å rebrande seg selv med eget navn og endret navn på bloggen. Selve innholdet i bloggen er mye det samme og hun har et stort fokus på trening, mat og mote. Hun blogger også mye om sine barn som hun har med sin mann. Hun er opprinnelig journalist og skriver ganske godt. Dermed kan man studere litt hvordan hun skriver og strukturerer sine innlegg for å se om dette kan være til inspirasjon.

De fleste kjenner nok Kristin Gjelsvik best fra hennes deltakelse i Paradise Hotel, men hun har også en ganske så fin blogg. Denne heter styleconnection og er meget populær. Hun har et meget fargerikt design som matcher hennes fargerike personlighet. Hun har også startet en nettbutikk med klær i senere tid. Hennes blogg handler om hennes liv og hva hun opplever på daglig basis. Dette er jo et av de temaene som går igjen på mange blogger. Dersom du velger det samme temaet så kan man lese slike blogger for å se hva som kan være spennende ting å lese om fra ditt liv eventuelt. Rett og slett hva du skal ha med.

Det finnes selvfølgelig mange flere kjente bloggere som du kan studere og hente inspirasjon fra. Vi anbefaler deg å gå inn og se på blogglisten hvor du finner dem rangert etter hvor mange lesere de har. Her finner man blogger innen mange ulike temaer. Det er allikevel viktig at du tenker på det at du skal finne et tema og legge ut innlegg som betyr noe for deg og som viser hvem du er. Det er med andre ord viktig å være original slik at folk blir interesserte i hva du har å formidle.

Comments are closed.